State Of Play (2009)

Subtitrare : cauta

Gen : Drama , Crima , Thriller

Cu : Russell Crowe, Ben Affleck, Rachel McAdams, Robin Wright Penn

Regizor : Kevin Macdonald

IMDB rating: 7.9/10

First Weekend Gross : $6,891,000   

Related Posts with Thumbnails

5 Comentarii:

Anonim spunea...

quit quit quit caut un r...t de subtitrare PT state of play de 3 saptamani .dar de voi cu siteuri pe net este plin si din astea voi O gramada sunteti toti degeaba fratilor .EU ca vb in numele meu m-am lamurit cu voi si am ajuns la concluzia ca cu toata tehnologia asta ce este la puterea oamenilor TOT de oameni este condusa asa ca EU unul ca vb in numele meu NU si repet NU vreau sa fie luata ca o ofensa CA CINEMATOGRAFUL NU ESTE NIMIC NICI NU SE VEDE RAU NICI NU SE AUDE RAU SI ESTE PE INTELESUL TUTURORA subtitrarea nu este pt mine ca este pt o persoana dicapacitata auditiv .SA nu o ia in nume de rau situl acesta doar ca la el ma luat durerea asa ca la CINEMA si cu mine de aici incolo si va recomand si voua sa imi luati exemplul VA SUNA LA TOTI V-AM PUPAT SI EU MA LAS DE INERNETUL ASTA CA ESTE COMPLECT DEGEABA S-AU CEL PUTIN FOLOSIT DE TOATA LUMEA DOAR PT PIRATERIE.

admin spunea...

@ anomim
am avut si eu probleme cu subtitrarile... ce am facut ? am invatat engleza si nu mai folosesc subtitrari. cu toate astea nu mie lene sa astept chiar si jumatate de an sa vad filmul in DVD sau HD.(nici acum nu am vazut saw 5 sau underworld) chiar daca ii aud pe toti cum imi povestesc filmul, brovo lor...daca le place sa se uite la kkt de camuri si ts. referitor la partea cu "persoana dicapacitata auditiv " te sfatuiesc sa astepti un DVD (nu r5) pentru ca atunci subtitrari vor fi cu sutele.

Anonim spunea...

niste obositi

Anonim spunea...

Vezi tu, tie iti place sa ne explici ce frumos ai invatat tu engleza si ce mult te abtii tu sa astepti un dvdrip... Problema e ca la un cam de kk nu auzi nimic si oricata engleza ai sti, nu o sa intelegi mare lucru. Acum, ne priveste pe fiecare in parte la ce calitate vrem filmul, nu trebuie sa fim toti ca tine... Si omul avea dreptate, iti tragi un blog, te bagi cu spam-ul peste tot, Normal ca atunci cand are omul nevoie de ceva da de labe de bloguri ca al tau. Lasa-ne Dorele, ca ne doare flocii de parerile tale!

Anonim spunea...

ce porcarie de film

Trimiteți un comentariu

Nu ezitati sa lasati un comentariu pentru ca sunt fara rel='NOFOLOW' !

Peste Noapte | Bloguri Romascane | Dawgama’s Blog | Shuft Blog | Mike Xander Blog